google-site-verification=JrzMTt8CgAKK0LMrpDuGXJ3YSidkEi3ekbNVhj9biFE iPhone 11 Cam Değişimi
top of page

iPhone 11 Cam Değişimi

Güncelleme tarihi: 29 Mar 2022

iPhone cihazlarınızda ekran ve cam birbirinden ayrı aksamlardır. iPhone 11 cihazınızda bulunan LCD ekran ve multitouch dokunmatik aksamları, önündeki camdan ayrı olduğu için cam kırılmaları sonrasında tüm ekranı yenilemeniz gerekmez. Darbe alan ön cam, altında bulunan ve çalışır durumda olan LCD ekrandan ayrılıp, ekranınız korunurken yeni bir camla tamamlanabilir.

Cam değişimi hangi durumlarda yapılabilir?

Cam değişimi yapılacak durumlar, ekranınızdaki görüntüde, backlightta, dokunmatikte problem olmadığı durumlardır. Ekranınızda kısmi ya da komple görüntü kaybı, görüntü kayması, mürekkep akması gibi bozulmalar, dokunmatik çalışmaması gibi durumlarda cam değişimi bir işe yaramayacaktır. Yalnızca dış görünüşünde çatlak, kırık, çizik olan durumlarda cam değişimi yapılabilir.

Cam değişiminin amacı nedir?

iPhone cam değişimi, sağlam ekranınızı koruyarak sizi maliyetten kurtarmaktır. Ekran değişimi uğraştırıcı ve masraflı bir işlemdir. Cam değişimi işlemi sizi bu masraftan ve onarım süresinden kurtarır.

Cam değişimi işlemi zararlı mıdır?

iPhone cam değişimi işlemi; teknolojik donanım, profesyonellik ve incelik isteyen bir işlemdir. Bunlara sahip olmayan teknik servislerde bu işlemi yaptırmak masraftan kaçmak isterken sizi daha büyük masraflara sürükleyebilir. Telefonunuzun ekranı ve hatta diğer aksamları zarar görebilir. Bu tip durumlarda evet, iPhone 11 cam değişimi işlemi yaptırmak zararlıdır. iPhone 11'de bulunan LCD multitouch ekran ve liquid retina ekran cam değişimi işlemi sırasında zarar görebilir. Bunu önlemek amacıyla teknik servisinizi iyi seçmelisiniz.

iPhone 11 cam değişimi işlemi garanti kapsamına girer mi?

Hayır. iPhone 11 cam değişimi işlemini iPhone yetkili servisleri karşılamaz. Ekran/cam kırılması kullanıcı hatası olarak belirlenir. Apple yetkili servislerinde cam değişimi işlemi yapılamaz. Böyle bir durumda telefonunuz garanti kapsamına girmeyeceği gibi, Apple yetkili servisi tarafından tamamen ekran değişimi olarak fiyatlandırılacaktır.

iPhone 11 cam değişimi sırasında TrueTone özelliğini kaybeder miyim?

Hayır. TrueTone bir yazılımdır. PluServis'te aksam değişimleri sonrası TrueTone yazılımınız geri yüklenir. İlk günkü gibi çalışmaya devam eder.

iPhone 11 cam değişimi işleminde Face ID özelliğimi kaybeder miyim?

Hayır. iPhone 11 cam değişimi sırasında, gerekli ekipmanımız ve titiz personelimiz sayesinde telefonunuzun hiçbir aksamına zarar gelmez.

iPhone 11 cam değişimi işlemi için pluservis.com, facebook.com/pluserviss, instagram.com/pluservis_ ziyaret edebilir, telefon numaralarımzdan bize ulaşabilir, servisimizi ziyaret edebilirsiniz.


10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

iPhone Ekran Değişimi

iPhone ekranları darbeler, sıvı alımı gibi dış etkenlere bağlı olarak bozulabilir. Düştüğünde kırılabilir, görüntü kaybı yaşanabilir, dokunmatiği çalışmayabilir ya da mürekkep akması gibi birçok probl

bottom of page